Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pomożecie😆
@zakus118_1997 proszę bardzo! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@la_nika Dziękuje bardzo przy okazji fotelik już też można odkryć 😄
@zakus118_1997 oki, fotelik też jest już odkryty 👍
Proszę o przywrocenie moich ostatnich ukrytych zakupów
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@hunter1985 Przywróciłam zakupy z czerwca do Twojej zakładki.
Usunąłem przez przypadek zakup z zakładki moje zakupy i chciałbym to przywrucuc spowrotem
@mariusz30491 zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie z ukrytych mojego zakupu z dnia 21.06. ukulele, będę wdzięczna, muszę zwrócić zakup.
Dzień dobry @agatula246! Bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Przywrócenie zakupu z maja od sprzedawcy arda-eu. Bardzo proszę o pomoc moderatorów
Proszę o przywrócenie 3 ukrytych zakupów z dnia 10.06.2024.
@Client:63656938 zakupy są już widoczne w zakładce.
Jak przywrócić ukryty zakup
@KRISSSS_RR Ja mogę to dla Ciebie zrobić. 🙂 Chodzi o wszystkie zakupy,czy jakieś konkretne zamówienie?
zniknoł mi zakup lub go usunełam kwota to jakoś 85 zł z dzis 19,06,2024 opłaciłam ale chcę mieć wgląd w przesyłke a niemam
O co chodzi? innym ludzuom odpowiadacie w
kilka minut a ja tu godzinę czekam , >?
@NerwusPath Czas oczekiwania na odpowiedź zależy między innymi, od ilości zgłoszeń. 😉 Wspomniany zakup jest widoczny.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie zakupu z 11 czerwca