Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@pumacvx225 gotowe, przywróciłam do zakładki Twoje zamówienia z tego okresu.
Dzień dobry wczoraj przez przypadek dałam do ukrytych zakup szafy narożnej z nadstawka.. prosze o przywrócenie tego zakupu.. problem tkwi w tym, że nie szukam nr ponieważ produkt jest oznaczony dostarczono.. a produkt do mnie nie dotarł.. koszt z przesyłką 720zl. Pozdrawiam
@Client:65474264 przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczne.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 29.07.2024 rok
@wulsik bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dziękuję 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o pomoc w odzyskaniu ukrytego zakupu z dnia 19 04 2023
Nie to nie ten zakup to jacuzzi kupione w ratach
Kwota 2500 w banku mówili że to 19 04 2023
@szyzik2 to jest właśnie ten zakup, który przywróciłam.
Zamówienie nr ec05b200-deb0-11ed-9286-7fe1547ed713 z 19.04.2023, 2399 zł, płatność ratalna. Zakup jest widoczny w Twojej zakładce.
Ok jest zakup
Faktycznie to zakup z 20 04
Dziękuję pozdrawiam
Poprosze o przywrocenie ukrytych zakupow z lipca 2024.
@legendarnyZioom proszę! Przywróciłam Twoje zakupy z lipca.
Dzień dobry proszę o przywrócenie transakcji z dn 07/01/2022 i powiadomień jej dotyczących
Tego Ci nie przywrócą, musisz sobie pobrać: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...
@sander110 dzień dobry! W zakładce Moje zakupy zamówienia są widoczne przez 2,5 roku. Więc zamówienie ze stycznia 2022 roku nie będzie już widoczne, nie mam też możliwości przywrócenia powiadomień na temat zakupu.
Tak jak radzi Lew, możesz pobrać historię dotyczącą zakupów na Twoim koncie i w ten sposób sprawdzić najważniejsze informacje.
Proszę o przywrócenie ostatniego zakupu- kubek porcelanowy, w celu zwrotu
@bergidyll sprawdziłam i jak rozumiem, temat nie jest już aktualny? Widzę, że kupon został przywrócony i zgłosiłeś zwrot 🙂
Dzien dobry chciałbym przywrócić ostatni zakup który ukryłem. Czy jest taka możliwości?
@gumis14231 odkryłam ten zakup z 24.07. składający się z 4 ofert. Pozdrawiam 🙂