Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, chciałam reklamować ukryty zakup z 19 listopada 2023, 20:38 Szczoteczka Soniczna PHILIPS do Zębów HX3651/11 (12889738243). Proszę o przywrócenie zakupu. Pozdrawiam
@mamemimomamemu proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, już któryś raz proszę o przywrócenie jednego ukrytego zakupu. Jest to czajnik Bosch, bodajże z grudnia 2022 roku. Potrzebuję, ponieważ muszę złożyć reklamację. Pozdrawiam
@Jolasia96 przepraszam, że czekałaś na odpowiedź! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu dotyczącego wentylatorów marki aerocool.
@kamil_sadowski84 Proszę bardzo, przywróciłam zakup z 1.06.2024. 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu dziś 2024.08.07 o g 22:15 p
Poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu
Dokonałem tego przez pomyłkę
@wojtek00707 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
Dzień dobry, mógłbym prosić o przywrócenie zakupu - Peeling kawiorowy + Krem kawiorowy 2x 3ml do twarzy (Clarena - sprzedający) do zakupów? Omylkowo nie to kliknąłem
Dzień dobry @ZdzinioZ 🙂 Ten zakup jest już przywrócony.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:63660653 Proszę bardzo, gotowe!
proszę o przywrócenie mojego ukrytego zakupy bo kolega mi zamówił dla beki i nie mogę zwrócić
@Client:124533160 Proszę bardzo, gotowe.
Podpinam się pod temat-proszę o przywrucenie ukrytych zakupów od początku tego roku
@Endone310 Gotowe!