Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję bardzo, miłego dnia
Witam panią może dzisiaj pani mi także pomoże czy jest możliwość przywrócenia anulowanego zakupu anulowałem go dzisiaj akumulator ytx 14bs , sprzedający przygotował już paczkę do wysyłki więc nie będę robił więcej problemów dziękuję za pomoc
@Kamila335 Nie mogę niestety cofnąć opcji anulowania zamówienia. Sprzedający nie powinien go realizować. Czy kontaktowała się z Pani ze sprzedawcą bezpośrednio?
Napisałam tylko że anulowałam przez przypadek i żeby wysłał tą paczkę i zatrzymał pieniądze
Przypadkowo ukryłem zakup, a niestety chciałbym dokonać zwrotu. Czy mogę prosić o pomoc z przywróceniem go?
@Viper_120 Gotowe!
@krissss75 przed chwilą odkryłam Twoje zakupy z dzisiaj - zgodnie z życzeniem 🙂
Dzisiaj przez przypadek usunęłam ostatni zakup tj. Dolina noteci saszetki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Krysia19725 przywróciłam ten zakup 🙂
@_HolaOla_ bardzo proszę o przywrócenie zakupu od wielki_rabat z 14.05.2024
@kinia02_08 Jest przywrócony 🙂
Witam.
Proszę o przywrócenie "usunięcia" kupionego przedmiotu w dniu dzisiejszym tzn. 5.09.24
Z góry dziękuję.
@lukas22we gotowe 🙂
Dzień dobry,
Czy jest możliwość przywrócenia moich zakupów z dnia 31.08.2024 z zakładki ukryte. Przypadkowo się tam znalazły. Dziękuję
Numer :
0775e9c0-6799-11ef-82b3-5713a616f58a
@MarTina9 Gotowe 🙂
Dziękuję 🙂
@N_Nitka28 proszę o przywrócenie zakupu niemieckiego aparatu dla dzieci
@kinia02_08 odkryłam ten zakup 🙂
Dokładnie chodzi mi o ukryty zakup pucharu dla dziecka