Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@zimna_5 Proszę bardzo, gotowe.
Witam serdecznie, proszę o przywrócenie kupionego Samsunga S21FE
@maru9 Pamiętasz mniej więcej, z jakiego okresu pochodzi ten zakup?
z listy opłaconego zamówień użyłem funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@AleXxx_777 trzeba napisać który zakup i ładnie poprosić @_HolaOla_ 😄
@AleXxx_777 napisz proszę o które ukryte zamówienie chodzi? Może być nazwa przedmiotu lub data zakupu.
Bardzo proszę przewrócić ukryty zakup, Kołowrotek Shimano Stradic FL 4000. Nie mogę złożyć reklamacji @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AleXxx_777 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Witam, zwróciłam zakup i przypadkiem ukryłam go, czy mogę prosić o przywrócenie do moich zakupów? Zwrot zrobiony 28.09.2024r.
@Client:102452563 proszę 🙂 Przywróciłam ten zakup.
Dziękuję bardzo
Witam chciałbym przywrócić ukryty przez przypadek zakup w celu dokonania zwrotu. Jak to zrobić?
@Marcin0509Mz, zakup przywróci jedynie pracownik Allegro. Powiedz, o który chodzi - pomogę. 🙂
Buty reene r36 khaki,
Dziękuję 🙂
@Marcin0509Mz, przywróciłam ten zakup. 🙂
można mi też przywrócić ukryty zakup ?
@marcelgamracy4 czy możesz podać mi orientacyjną datę tego zakupu?
tak w sierpniu 2022roku
w sierpniu 2022roku
@marcelgamracy4 dziękuję, przywróciłam dwa zamówienia, więc sprawdź proszę, czy to o nie chodziło.