Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@fakeplastic Nie widzę zakupów z 6 i 7 listopada. Przywróciłam jedynie zamówienie z 8.11.
POPROSZE PRZYWROCIC LATARKE ARYTMEK DO KUPIONYCH BO UKRYŁEM
@maciek-loko czy możesz wskazać przybliżoną datę zakupu? Niestety nie udało mi się znaleźć tego produktu.
@RaBarbar_ka Bo się ukryła.🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w tym miesiącu.
@michal_mitiu1 zakup przywrócony 🙂
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie ostatnich zakupów z rajstopami (kupione też były ozdoby choinkowe)
@kinia02_08 przywrócone 🙂
PRZEZ ROZTARGNIENIE USUNELAM MOJE ZAKUPY W ZAKLADCE KUPIONE PROSZE O PRZYWRUCENIE
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_@_HolaOla_
@Client:114503042 przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienia.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie historii zakupów, które zostały ukryte. W dniach 01.10.2023-31.01.2024. login: joan168
Z góry dziękuję.
@joan168 gotowe - zakupy powinny być widoczne 🙂
Chodzi o zakup monitora sprzed około miesiąca.
Dziękuję @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Daniel_100000000 Proszę bardzo, gotowe!
Czy mógłbym prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupow@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:84595472 na tym koncie nie ma ukrytych zakupów.