Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@judyska2 przywróciłam już ten zakup, więc jest ponownie dostępny w Twojej zakładce.
Ukryłem przez przypadek produkt z dnia zakupu 28.09.24 air wick proszę o przywrócenie
@Client:62234590 przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Hej, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z końca września, sukienka boohoo, cekinowa? Dziekuje
W dniu dzisiejszym,tj. 11.10.2024 r ukryłem dokonane zakupy z listy zakupów. Zrobiłem to zanim wyraziłem opinie o Sprzedawcach. Jak mogę cofnąć tą czynność. Pozdrowienia
@canada2002 sam tego nie zrobisz, ale ja mogę przywrócić Twoje zamówienia tak by były widoczne w tej zakładce/ Powiedz mi tylko proszę, czy chodzi o wszystkie zakupy, czy jakieś konkretne zamówienie?
Chodzi mi głównie o anulowane zamówienie
| LAPTOP HP ENVY X360 16/512GB Chodzi mi przede wszystkim o anulowane zamówienia z dnia 09.10.2024 numer 16141955824. Pozdrawiam Chcę jeszcze dodać opinę o sprzedającym,podsumowującą transakcję. Będę wdzięczny. Pozdrowienia |
@canada2002 bardzo proszę, gotowe 🙂
Serdecznie dziękuję i ślę pozdrowienia.
Hej, czy mogę Cię prosić @_HolaOla_ o przywrócenie ukrytych zakupów z mojego konta z tego miesiąca? Zmuszony jestem dokonać zwrotu a bez tego się nie obejdzie🙂
@mucka_2 Proszę bardzo, gotowe!
Proszę o przywrócenie moich 2 ostatnich ukrytych zakupów @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:111777035 Na wskazanym koncie widzę tylko jedno zamówienie i nie jest ono ukryte.
Witam,
proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
@kogutu83 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie mojego ostatniego ukrytego zakupu
@przemekszumi123 przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki, więc jest ponownie widoczne.
Proszę o przywrócenie z ukrytych zakupów wszystkie zakupy w 2024 roku oprócz tych z października 2024 zawierające produkty szkło ochronne na telefon. Dziękuję
Client:77088015 przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienia z okresu 1 stycznia 2024 do 30 września 2024.
Przez przypadek ukryłam zakup który wcześniej zwróciłam nie mogę śledzić gdzie jest zwrot jak można przywrócić zakupy