Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry. Potrzebuje odkryć ukryty w styczniu 2025 zakup z firmy Blue-Vision.
Dzień dobry @tunia_siewka! Proszę, zakup jest ponownie widoczny.
Proszę o przywrócenie zakupów
Mniej więcej od listopada
@PatrykWienke proszę! Przywróciłam ten zakup do zakładki.
chciałbym przywrócić ukryty zakup hot wheelsów???
@ziolkowski88 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Cześć. Czy mogę prosić o przywrócenie ostatnich ukrytych zakupów? Chciałam zwrócić część samochodową ale nie widzę jej w zakupionych, chyba przez przypadek usunęłam ją 🥲
@Client:49694985 przywróciłam jedno zamówienie z częścią do samochodu do Twojej zakładki, więc sprawdź proszę, czy to o ten zakup chodziło.
Dziękuję bardzo, już wszystko działa ♥️
@Client:49694985 super, w takim razie bardzo się cieszę i polecamy się na przyszłość 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@wb5puchacz doprecyzuj, o jaki zakup chodzi? Na Twoim koncie w ostatnich zamówieniach nie widzę ukrytego zakupu.
Witam, mam sprawę. Nie wiem jak zobaczyć zakup który ukryłam. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak sobie z tym poradzić bo chciałabym zrobić jednak zwrot ?
Cześć, @Client:74812343. Możemy przywrócić Twój zakup - podaj tylko dokładną datę zakupu lub tytuł oferty.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę i przywrócenie mojego ukrytego zakupu z 18.08.24,mam w historii płatności,a nie mam go na liście zakupów,chciałam sobie przypomnieć co to był za zakup,z góry dziękuję
Cześć, @Client:95730535. Tego dnia nie doszło do zakupu na Twoim koncie i żadne z zamówień z tego okresu nie zostało ukryte.
Może do zakupu doszło na innym koncie lub w innym terminie?
Witam,
przypadkowo usunąłem 3 zakupy z listy i tu moja prośba o przywrócenie do listy zakupów.
Podaj jakieś szczegóły tych ukrytych zakupów i oznacz moderatorów to Ci przywrócą.
Mam numery aukcji a jak oznaczyć moderatora bo jestem tutaj pierwszy raz i całkowicie zielony.
Jak odpisujesz na posta to sie pojawia taki napis nad okienkiem: oznacz moderatorów
klikasz w niego i masz: @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
a teraz dawaj te numery 🙂