Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Potrzebuję przywrócić moje zakupy proszę
@zuooo Czy masz na myśli jakiś konkretny zakup lub z jakiego okresu czasu przywrócić zakupy?
od 5 grugnia do 7 grudnia
@zuooo Proszę, gotowe! 😊
bardzo dziękuję
Dzień dobry chciałbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupy smartwatch ponieważ przez przypadek nacisnęłam ukryj bardzo dziękuję i pozdrawiam 😊
@Client:55543588 Proszę, przywróciłam zakup na Twoim koncie. 😊
Ukryłem zakup w 'moje zakupy'a chcę zmienić ocenę sprzedającego ,jak mogę tego dokonać?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@darekszczeci proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy mogę prosić o przywrócenie ukryte zakupy ?
Albo gdzie zobacze kiedy paczka przyjdzie bo żadnego powiadomienia nie widać
@konrad2903 oczywiście, ale napisz proszę, czy chodzi o jakieś konkretne zamówienie, przywrócenie zakupów z określonego czasu, czy wszystkich?
Chodzi o wszystkie ukryte
@konrad2903 proszę! Są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Czy jest szansa sprawdzić dane wysyłkowego ukrytego zakupu bez przywracania go do widoczności?oraz - czy dostanę powiadomienie z informacją o odbiorze - jeśli tak to w jakiej formie?
@madaleine758 Nie, nie możesz sprawdzić danych po zakupowych bez przywracania zakupu. Powiadomienie o odbiorze powinno przyjść mailowo lub przez sms, w zależności od Twoich ustawień. Chyba że masz pobraną aplikację, wtedy informacje o odbiorze otrzymasz w apce.
A czy jest szansa abyś sprawdziła status ukrytego zamówienia? Planuję wyjazd i wolałabym aby paczka została odebrana przeze mnie, jeśli nie zmieniłam adresu dostawy 😅
@madaleine758 Jasne, mogę też przywrócić zakup, a Ty go znowu ukryjesz. 😉 Sprawdzę status zamówienia tylko napisz, proszę, kiedy dokonałaś zakupu. 🙂
Ojej. Kilka dni temu, jest to płyta CD, zapłaciłam około 30 zł łącznie z wysyłką.