Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Właśnie nie pamiętam dokładnie, zakup był na początku bieżącego roku zakupione były 2 szt cena prawdopodobnie 199zl szt. To wszystko co pamiętam
Dzień dobry, również poproszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu na moim koncie. Dotyczył ubrań. Chciałabym go częściowo zwrócić.
Dzień dobry.
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Mozna przywrócić zakupy z listopada i grudnia 2024r?
@arkady2222 Widzę, że nie masz ukrytych zakupów z tego okresu i wszystkie są w zakładce Moje zakupy. 😊
Witam, chciałbym zwrócić wcześniej ukryty przedmiot. Chodzi o czerwoną myszkę komputerową. Bardzo prosze o wsparcie w jaki sposób mogę to zrobić.
@kapio007 Gotowe, przywróciłam zakup i będzie już widoczny w zakładce Moje zakupy. 😊
@weronikakubas Masz na myśli jakiś konkretny zakup lub zakres czasu? Doprecyzuj proszę z jakiego okresu przywrócić zakupy. 😊
około rok temu
@weronikakubas Gotowe, przywróciłam zakupy. 😊
Witam. Chcialbym przywrocic ukryte zakupy ost. 3 dni
Dzieki
Witam ukryłem zakup gdzie mogę go przywrócić
Jaki zakup?
@jacek961z Mogę przywrócić Twoje zakupy - daj proszę znać jaki to produkt lub z jakiego okresu czasu. 😊
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie wszystkich moich zakupów z grudnia bieżącego roku. Dziękuję i pozdrawiam