Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:101677524 Proszę, gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 13.12.2024. perfumy armaf 5 sztuk
otrzymałem niepełne zamowienie i niewiem jak skontaktować sie z sprzedawcą bez widocznego zakupu
@Client:89755913 przywróciłam Twoje ostatnie, ukryte zamówienie do Twojej zakładki.
Witam niechcący ukryłam w tym miesiacu kilka aukcji zbyt pochopnie czy można je przywrócić szczególnie z hostią (opłatkami). Pozdrawiam
@kamilitisia przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
czy jest możliwość przywrócenia do historii usuniętego z historii zakupu? Zakup z tego miesiąca. Chyba 9 grudnia ale nie jestem pewien
@Client:123405562 jasne, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu. Chciałam zwrócić zakup a niestety nie mam takiej możliwości 😭
Zakup zrobiłam 22.11.2024 r. O godzinie 9.33
@jatoja2x2 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
Serdecznie dziękuję za pomoc ❤️
Dzień dobry . Bardzo proszę o przywrócenie u mnie ukrytego zakupu. Chodzi o walizkę. Zakup z 10 listopada 2024 o 20:09. Muszę pilnie zwrócić przedmiot
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie u.mnie ukrytego zakupu (skarpetki). Transakcja była w pod koniec listopada:)
@Client:104482736 Widzę, ze zakup jest już przywrócony.
@Client:38852654 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu?
Cześć, @stefanek5000. Gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie w historii zakupów , mojego zakupu z dnia 14-12-2024 z godziny 06:56. Dziękuję .