Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytych zamówień
Prośba o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu (bransoletka do smartwatcha).
Pozdrawiam
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ poszukajcie.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ proszę o pomoc w przywróceniu usunietego zakupu z grudnia, zakup wykonany jeśli dobrze pamiętam między 9 a 12.12.24
Ukryłam zakup Makita radio budowlane, a teraz bym chciała go przywrócić, bo wydaje mi się że zamówiłam radio z bateriami a przyszło bez. Bym chciała jeszcze raz przeczytać opis zamówienia. Proszę o kontakt
@Client:101773749 albo poczekasz tu na reakcję moderatorek @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ albo napiszesz bezpośrednio do pomocy allegro przez formularz ewentualnie powinna być wiadomość e-mail
@Client:44052296
masz boskiego mikołaja 🙂
@Client:101773749 zakup powinien być już widoczny na Twoim koncie 🙂
Witam. Czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego płaszcza?
Tylko nasze moderatorki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ wiedzą gdzie Twój ukryty płaszcz ,ale zapewne w wolnej chwili Ci go odnajdą.
@Client:82445959 .....A my nie mamy twojego płaszcza i co nam zrobisz?
@Client:82445959 gotowe 🙂
Czy można przywrócić ukryty zakup