Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam. Czy można przywrócić mój ostatni jedyny ukryty zakup? Zamawiane gdzieś koło tygodnia temu. Dziękuję. Pozdrawiam
@WioletkaV95 bardzo proszę, gotowe. Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu (testy i blokada do piekarnika) z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
@karor49 bardzo proszę, zakup przywrócony, więc jest ponownie dostępny w Twojej zakładce. Dobrego wieczoru 🙂
Jak moge przywrocic zakupy z ostatnich dwoch miesięcy
A miałeś komunikat że to jest nieodwracalne? Miałeś.
🙂
na szczęście to palcem po wodzie jak wiele innych tu narzędzi
@kot3152 Proszę, przywróciłam zakupy z ostatnich dwóch miesięcy. 😊
Czy może ktoś przywrócić ukryte zakupy chciałbym zmienić komentarz
Moderatory mogą, ale musisz podać szczegóły tego ukrytego zamówienia, żeby wiedzieli które przywrócić.
No i oznaczyć ich w swoim poście.
@marcin76sl Pewnie, mogę przywrócić zakupy na Twoim koncie - daj proszę znać, który dokładnie przywrócić lub z jakiego okresu czasu. 😊
Hej to poproszę o przywrócenie zakupu od bootky.pl do którego nie doszło ponieważ wystawili przedmiot którego fizycznie nie posiadali na stanie
Poproszę o zakupy od września 2024
Cześć, @marcin76sl. Nie widzę na Twoim koncie zakupu od takiego sprzedającego. Czy mam przywrócić wszystkie ukryte zamówienia od września 2024 do dzisiaj?
Tak poproszę
@marcin76sl gotowe 🙂
Dziękujemy
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o pomoc . Wiem - było ostrzeżenie przy usuwaniu ale konto mam wspólne z córką a ta nie zwraca uwagi na takie rzeczy. Potrzebuję zwrócić trzy przedmioty.
Musisz podać jakieś szczegóły tego zamówienia, datę, zawartość, coś po czym Moderatorzy będą mogli przywrócić Twoje zamówienie na listę.
@miotla176 Proszę, napisz, o jakie zamówienie chodzi, a ja je przywrócę. 🙂 Jednoczenie zaznaczę, że konta nie można dzielić z innymi osobami, ze względów bezpieczeństwa.
Pozdrawiam
[edytowano]