Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:42051105 Zamówienie jest już przywrócone.
Proszę o przywrócenie z 25.01 ukrytego zakupu chodzi o etui
Witam, chciałbym zwrócić produkt, który został dodany do produktów ukrytych. Jest to trzypoziomowa misa na owoce.
Dziękuję
@Client:50076062 zakup powinien być już widoczny 🙂
@jimi104 Proszę, gotowe. 😊
Czy mogę przywrócić zakup z dnia 27.01.2025?
@Client:27947943 Proszę, gotowe. 😊
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupów od 3 sprzedających z dnia 19.01.2025?
@alamicja Proszę, gotowe! Zakupy są już widoczne w zakładce Moje zakupy. 😊
Proszę o odkrycie zakupu z dnia 26.01.2025
@igson_smigson Gotwe! Przywróciłam zakup na Twoim koncie. 😊
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ pomoże mi ktoś odzyskac zakup który ukrylam🙉
@anikiaa Pewnie, chętnie Ci pomogę. 😊 Daj proszę znać, o który dokładnie zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu mam przywrócić zakupy.
Zwracam się z prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów 😅
Gdzie znaleźć ukryty zakup
@Arienn22 Nie znajdziesz. Ekipa musi odkryć
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Arienn22 Daj proszę znać, o który zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu. Przywrócę go na Twoje konto. 😊
Witam. Potrzebuje zrobić zwrot. Ukryłem zakup tego produktu. Czy jest szansa na ponowne wygenerowanie danych tego zakupu. Jak tak to jak to zrobić? Dziękuję.
Ekipa
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
musi przywrócić