Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:77687766 na koncie, z którego piszesz nie ma zakupionych produktów.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego tygodnia (chodzi o zegarek) pozdrawiam.
@inaaaa_aa gotowe 🙂
Czy moge prosic o przywrocenie mojego zakupu gry planszowej za 113 pln?
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu za 49,99 zł?
@Client:72696504 gotowe 🙂
@bierut1984 przywrócone 🙂
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z ostatniego tygodnia. Chciałabym zwrócić dany zakupu. Dziękuję za pomoc.
@beata_szewczyk przywróciłam widoczność Twojego zakupu 🙂
Dziękuję za pomoc😊
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:53571903 Proszę, gotowe! Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy. 😊
A czy ja mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów? Z góry dziękuję 😁
@szibeek1 przywróciłam Twoje zakupy 🙂
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam, jak mogę przywrócić zakupy ukryte? Pozdrawiam
@TTAANNIIOO mogę przywrócić zakupy, daj proszę znać czy masz na myśli jakiś konkretny lub z jakiego okresu czasu?
Dzień dobry... Proszę o przywrócenie ostatnich 10 zakupów z mojego konta.Bardzo dziękuję
Dzień dobry, @pawelmaill. Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zamówienia.
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów w grudniu 2024. Dziękuję!