anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MRogulska3110
#7 Wielbiciel#

Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?

W jaki sposób mogę to przywrócić do listy??? 

oznacz moderatorów
25 850 ODPOWIEDZI 25 850
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@jacek0803 przywróciłam ten zakup danego produktu, jednak pochodzi on od innego sprzedającego niż wskazany przez Ciebie.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
jacek0803
#1 Nowicjusz#

W takim razie bardzo proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów w 2025.....może pomyliłem datę zakupu -Modem składania lusterek Toyota....

oznacz moderatorów
Client:102304261
#1 Nowicjusz#

poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu, tego najnowszego  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:102304261 gotowe 🙂

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:38276262
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Poproszę o przywrócenie zakupu z dn. 02.02.2025. Jednego zakupu gry planszowej Takenoko o wartości 99 zł.

Dziękuję!

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:38276262. Proszę bardzo, przywróciłam zamówienie 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:102304261
#1 Nowicjusz#

czy mogę również poprosić o przywrócenie zakupu?  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Darecki1177
#1 Nowicjusz#

Czy mogę poprosić o przywrócenie wszystkich zakupów z 2025 roku. Weryfikuję wyciąg z karty kredytowej i nie pamiętam jednej transakcji . Dziękuję. Darecki1177

oznacz moderatorów
PatriQ90
#1 Nowicjusz#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ poproszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów w dniu dzisiejszym.
Bardzo dziękuję!

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PatriQ90 nie widzę kiedy zakupy zostały ukryte. Zamówienia z tego roku powinny być widoczne na Twoim koncie.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
IHML
#1 Nowicjusz#

Proszę o przywrócenie zakupu " Sobór papieża Jana".

Dziękuję

oznacz moderatorów