Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Podpinam się pod temat...
@Arkadiuszsala @Przemek1980-P1 przywróciłam wasze ukryte zakupy 🙂 Na ten moment nie ma możliwości, aby zrobić to samodzielnie.
@bajowsado gotowe 😄
Możesz przywrócić mój zakup? Chodzi o zakup gdzie była szkatułka i organizer. Zakup z ostatnich dni. Dziękuję 🙂
Cześć, @Sklepauer. Przywróciłam ukryty zakup 🙂
Poproszę o przywrócenie widoczności mojego zakupu Różowa bluza 4f w rozmiarze S 😉 kupiona w tajemnicy na dzień kobiet i muszę odmienić na XS
Cześć, @Client:42892681. Załatwione 🙂
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ mógłbym prosić o odkrycie złotego łańcuszka w moich zakupach? Dziękuję.
@Client:77898233 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów najlepiej z ostatnich 2 tygodniu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
@DamianKot90 Gotowe! Przywróciłam ukryte zakupy z ostatnich 2 tygodni. 😊
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupow?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ możecie poszukać i "oddać".
@assiienka87 na koncie, z którego piszesz nie ma ukrytych zakupów.
Witam. Ja tez proszę o przywrócenie ukrytego zakupu przed żonką na 08.03 😉
@BODZIO_1_ Gotowe! Zakup będzie już widoczny w zakładce Moje zakupy. 😊
Dzień dobrym chciałbym przywrócić w historii zakupu ukryty zakup - akcesoria do kamerki zakup, @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ w lutym 2025.
@rumek3 przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
Witam, czy również mogę prosić o pomoc? Przez przypadek usunęłam zakup 2 biustonoszy. zakup z ostatnich dni