Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o odkrycie mojego ostatniego ukrytego zakupu
@przemekszumi123 przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki, więc jest ponownie widoczne.
Proszę o przywrócenie z ukrytych zakupów wszystkie zakupy w 2024 roku oprócz tych z października 2024 zawierające produkty szkło ochronne na telefon. Dziękuję
Client:77088015 przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienia z okresu 1 stycznia 2024 do 30 września 2024.
Przez przypadek ukryłam zakup który wcześniej zwróciłam nie mogę śledzić gdzie jest zwrot jak można przywrócić zakupy
Tylko @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ w wolnej chwili mogą je odkryć . Pomożecie!
Poproszę
@pati760 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatniego miesiąca.
Czy też mogę prosić o przywrócenie? Potrzebuję zakup sprzed około roku. To chyba jedyny ukryty na mojej liście zakupów. Pozdrawiam
@heflor Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry poproszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu tj Ludwik i Palemka
@jakub2794 gotowe! Przywróciłam zakup. 😊
Usunięty czy sama "ukryłaś" zakup?
Dziewczyny pomożecie? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Aleksandra131124 poproszę o informacje o jakie zamówienie chodzi? Może być nazwa przedmiotu lub data zakupu, przywrócę go dla Ciebie.
Przypadkiem ukryłam zakup z dnia 19.06.2022r. , jak go przywrócić?
Podobno moderatorzy mogą, proszę o pomoc @_HolaOla_
Czy pomoze mi ktoś przywrócić ukryty zakup?
@anka19882 Oczywiście 🙂 Przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup — jeśli masz na myśli jakiś inny, to daj znać, chętnie pomogę 🙂
@darkka8, gotowe. 🙂