Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@popek905 przywrócę zakup, tylko potrzebuje więcej szczegółów - co to był za produkt albo z jakiego okresu czasu? 😊
@popek905 znalazłam już informację w drugim Twoim wpisie. Gotowe, zakup będzie już widoczny dla Ciebie w zakładce Moje zakupy. 😊
Już jest, dziękuję za pomoc
Dzień dobry
w jaki sposób mogę przywrócić ukryte zakupy?
@Wojtek_8540 podaj proszę o jaki zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu. Mogę je dla Ciebie przywrócić. 😊
Hej, proszę przywróć wszystkie moje ukryte zakupy, bodajże ponad dwa lata wstecz jedynie można, proszę o wszystkie możliwe również te wcześniejsze niż ponad dwa lata, jeśli można, z góry bardzo dziękuję ❤️
@D4WID_L3ONIUK Przywróciłam wszystkie Twoje zakupy sprzed 2,5 roku (taki jest maksymalny okres czasu w zakładce Moje zakupy dla zamówień). 😊
Bardzo bym prosiła o przywrócenie moich 3 ostatnich ukrytych zakupów
Cześć, @chrupek1710. Zrobione 🙂
proszę o przywrócenie ukrytych sprzedaży 2 telefonów iphone 14
Dziękuję
Cześć, @deyka. Przywróciłam ukryte zakupy.
Witam czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z okresu od 19.06.2024 do bieżących zakupów?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów od 19.06.2024 do 31.10.2024 ?
Cześć, @Client:41460146. Gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 30 października - biustonosz.
@KLINIA-1984 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Zwrot musisz wygenerować samodzielnie
my nie mamy danych do logowania na twoje konto
@Client:50273595 wskaż produkt lub datę (może być przybliżona), a przywrócę zakup, abyś mogła dokonać zwrotu.
Proszę o przywrócenie ostatniego zakupu tj bransoletek męskich