Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Heeej! Bardzo, bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia (kilka aukcji od sprzedawcy "znak_com_pl"). Z góry serdecznie dziękuję! @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@_tomaszewski_ Proszę, gotowe! 😊
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przywrócenie lub informację jak przywrócić, zobaczyć ukryty zakup z tego tygodnia?
Pozdrawiam 🙂
@aratajczak19 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry, jak mogę otworzyć paczkomat AllegroBox, jeśli ukryłem zakupy na liście zakupów i dostaw? Chciałbym odzyskać wszystkie ukryte zakupy
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ możecie odkryć ukryty zakup?
Mail i kod sms i tak powinny przyjść.
@Client:105074987 Proszę, gotowe! Przywróciłam zakupy na Twoim koncie. 😊
Ukryłam przez przez przypadek zakup który teraz chciałabym zwrócić. Nie mogę dokonać zwrotu dopóki nie mam go w koszu! A tak został ukryty i lipa, nie mogę go odzyskać,wiecie w jakiś sposób?
@MariaP84 Podaj proszę co to za zakup lub z jakiego okresu czasu, przywrócę zakup na Twoim koncie. 😊
Jak przywrócić ukryty zakup
@Dorotaaa17 Mogę przywrócić zakup, daj proszę znać, o który dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu. 😊
Torba na ramie nike
17.12
@Dorotaaa17 Proszę, gotowe! Przywróciłam torbę do zakładki Moje zakupy. 😊
Dzień dobry, poproszę o zwrócenie ukrytego zakupu do listy zakupów z 24.12.2024. z góry dziękuję i pozdrawiam
@m_chelm Proszę, gotowe! 😊
Przez przypadek ukryłam 15 ostatnich zakupów z listy zakupów, okres ok 1 miesiąca. Proszę o przywrócenie tych transakcji z zakładki moje zamówienia.
Przez przypadek ukryłam 15 ostatnich zakupów z listy zakupów, okres ok 1 miesiąca. Proszę o przywrócenie tych transakcji z zakładki moje zamówienia.
@Shopmulti Gotowe! Przywróciłam zakupy. 😊