Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję, a mam jeszcze pytanie, nie dostaje maili po zakupie, da się to zmienić ?
@C.U.J.O. sprawdź czy masz wyrażoną zgodę na powiadomienia mailowe o zakupie: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia. Jeżeli tak, sprawdź, czy wiadomości od nas nie trafiają do oddzielnego folderu lub folderu SPAM w skrzynce mailowej
Witam proszę o przywrócenie wszystkich zakupów ukrytych do zakładki Moje Zakupy szczególnie jaskółcze ziele ,kupowałem tylko raz jakiś miesiąc lub dwa temu. Pozdrawiam.
@Client:48460520 gotowe 🙂
Moje uszanowanie, serdecznie poprosiłbym o przywrócenie jednego ukrytego zakupu z dnia 10.04.2025 r. Dziękuję z wyprzedzeniem i pozdrawiam serdecznie 🙂
@pandrobio bardzo proszę, zakup przywrócony do Twojej zakładki i my również pozdrawiamy 🙂
Zakup w połowie marca
@Szydlowski-1958 co dokładnie wydarzyło się z tym zakupem?
Jest za mały
Chcę go przywrucić go z ukrytych zakupów
@Szydlowski-1958 na Twoim koncie są ukryte zamówienia, ale pochodzą z 31.03.2025. Czy mam je przywrócić?
Tak poproszę
@Szydlowski-1958 bardzo proszę, gotowe.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam
Poproszę o przywrócenie <zawór przyłączeniowy do pralki>
zakup ze stycznia lub lutego
dzięki
Dzień dobry prosze o przedłużenie paczki na Kameliowej 3A Gdynia do poniedziałku rano. Numer przesyłki A001X7EDT7. Dziękuję bardzo. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@marcin_centrum przedłużyłam termin odbioru do poniedziałku, do końca dnia.
Witam
Poproszę o przywrócenie <zawór przyłączeniowy do pralki>
zakup ze stycznia lub lutego
dzięki
@Client:113628551 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Prośba o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów