Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@gizmo_aa wszystkie zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie wszystkich zakupów które w nazwie lub opisie oferty mają słowa kluczowe: merida, bagażnik rowerowy, ładowarka
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@marek_weberman przykro mi, ale nie znalazłam zakupów, które mają te słowa kluczowe. Masz kilka ukrytych produktów marki Merida, ale nie jest to bagażnik rowerowy ani ładowarka, masz też osobne zakupy z bagażnikiem rowerowym (innej marki) i kilka ładowarek.
Daj proszę znać, czy to wszystko przywrócić?
OK, w takim razie proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od 2023 do dzisiaj.
@marek_weberman proszę! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie do mojego konta ukrytych zakupów.
@lucy37427794 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Witam, niedawno kupiłem coś na prezent i użyłem opcji "ukryj zakup". Termin doręczenia paczki do paczkomatu minął wczoraj (sobota 21-06). Nie dostałem kodu odbioru do paczkomatu - teraz nie wiem jak odnaleźć/przywrócić ukryty zakup.
@czaras650 zakup powinien być już widoczny 🙂
Dzień dobry, chciałabym przywrócić ukryty zakup z ostatniego tygodnia
@Client:41904197 gotowe 🙂
Witam
Potrzebuje pilnie odzyskać ukryty zakup. Jak mogę to zróbic?
@MrHumble pomogę, jaki zakup chcesz odkryć?