Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z konta @PC-DATA-serwis.
Czy jest możliwość wyeksportowania ukrytych zakupów do exela tak żeby nie trzeba było ich szukać? Kupujemy bardzo dużo na allegro. Dziękuje.
Cześć, @PC-DATA-serwis. Przywróciłam ukryte zamówienia. Tutaj znajdziesz instrukcję pobrania kopii danych, gdzie znajdziesz również informacje o Twoich zakupach.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 17.06.2025 (pokrowiec na gitarę).
Cześć, @nina_williash. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu wiertnicy.
@kamnyg1 Gotowe. 😉
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu spodni adidas. Dziękuję
@funk7 przywróciłem zakup.
Mogę prosić i ja o przywrócenie ukrytych zakupów??
kwiecień, maj czerwiec ubiegłego roku . Z góry dziękuję.
@mg916 jasne! Gotowe 🙂
Też proszę o odkrycie zakupów
@Client:46007893 z jakiegoś konkretnego dnia lub przedziału czasu?
Tego i ostatniego miesiąca 🙂
@Client:46007893 gotowe 🙂
Poprosze o przywrocenie
Latarka czołowa czołówka Nitecore HC60 UHE - 1600 lumenów | 2024-11-24 |
@dudaiver56 gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca.
Pozdrawiam serdecznie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pogromek gotowe 🙂
Dzień dobry,
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie do listy zakupów Amortyzatory osłony poduszki...
z dn.16.06.25
@annpi zakup powinien być już widoczny 🙂