Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Właśnie nie wiem co to było
@pionie4301 Przywróciłam zakupy od początku maja 😉
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie zakupów ukrytych, chodzi o zakup myjki 07.02.2024
@piasektt Przywróciłam 😉
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 23.06.2025r.
Pozdrawiam
Cześć @Client:28058660, gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie moich zakupów z 2 tygodni. Pozdrawiam 🙂
Cześć @AT-15, gotowe!
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ostatnich moich ukrytych zakupów
Dzień dobry @polib! Proszę, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z czerwca, jeśli potrzebujesz starszych, poproszę o informację.
Dzień dobry, poproszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z mojego konta. Dziękuję.
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 2 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:110832100 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu
@wiki2409 Przywróciłam 😉
Czy można prosić o przywrócić ostatni ukryty zakup?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@dyzio212 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry usunołem zakup z allegro konsoli do gier jak mogę go odzyskać
@xxxzbigniewxxx podaj jak masz numer zamówienia lub dane do identyfikacji zakupu i poproś moderatorów o pomoc lub pisz do allegro przez formularz kontaktowy.
Cześć, @xxxzbigniewxxx. Przywróciłam ukryte zamówienie.