Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Bardzo proszę o pomoc w przywróceniu zakupu hoverboarda z dnia 23.07.25.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
@Interja86 przywróciłem zakup.
Ukryłam zakupy z 20 lipca br. i nie mogę teraz ich zwrócić proszę o pomoc
@uliczka1 przywróciłem zakupy.
Dzień dobry, czy dałoby się przywrócić zamówienie z listy ukryte zamówienia z powrotem ta moje zakupy? (Zamówienie z dnia 24.07.2025)
@Client:136419027 przywróciłem zakup.
Dziękuję bardzo
Dzien dobry,
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów (zrealizowanych, anulowanych, zwroconych) dokonanych od poczatku 2025 roku?
Z gory dziekuje!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@wujekwielkiete oczywiście 🙂 Przywróciłam już zamówienia od początku do Twojej zakładki.
Witam. Prosze o przywrocenie mojego zamowienia do widocznych
@Szuki7 daj proszę znać, o które dokładnie zamówienie chodzi. 😊
WITAM, PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ CZY MOŻNA PRZYWRÓCIĆ UKRYTY ZAKUP? PŁATNOŚĆ NIE PRZESZŁA I SPRZEDAWCA NIE MOŻE ANULOWAĆ ZAKUPU TERAZ
Sam nie przywrócisz ale wystarczy wywołać naszych moderatorów @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ którzy w wolnej chwili to mogą zrobić.
Witam, proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu
@Client:43785757 proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
@Sklep_Dynamica o jakim zakupie piszesz? Doprecyzuj proszę.
OnSystem Ultimate Blade Cyklina do usuwania wtrąceń
@Sklep_Dynamica gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w dniach 14 do 16 lipiec.
@Jaro-J3 gotowe 🙂