Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@danon5_2005 przywróciłam Twoje zamówienia 🙂
Dziękuję bardzo. Już Patrzę. Miłego dnia życzę
Prosze o przywrócenie zakupu ukrytego
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@malablondix3 daj proszę znać, o jaki dokładnie zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu. 😊
Z wczoraj. Maszyna do szlifowania cena .10.899
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ z wczoraj. 29.07 . Maszyna do szlifowania cena 10.899
@malablondix3 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Część. Chciałbym aby z mojego konta pojawiły się z powrotem przedmioty wszystkie ukryte. Dziękuję. Miłego dnia życzę
Cześć @danon5_2005! Wszystkie zakupy na Twoim koncie są i były widoczne 🙂
W zakładce widoczne są zakupy z ostatniego 2,5 roku, jeśli potrzebujesz starszych, możesz pobrać swoje dane dotyczące zakupów w tej zakładce.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, proszę o pomoc. Dwa dni temu kupiłam uchwyty balkonowe, dziś przyszły i chciałam dokonać zwrotu. Zamiast zwróć nacisnęłam ukryj. Proszę o pomoc i o od ukrycie 3 uchwytów balkonowych i kasety okiennej, zakupionych 1 lipca. Dziękuję i pozdrawiam
@afizyczka gotowe 🙂
Dzień dobry,bardzo bym chciał odkryć ukryte przedmioty,czy jest to możlwe ?
@Slawekkkd tak, ale powiedz mi proszę, czy chodzi o jakieś konkretne zamówienie czy wszystkie, ukryte transakcje?
Dzień dobry, poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu ,,Telefon xiaomi mi 14 T"
@marzenka3000 proszę, gotowe! 😊
Prosze o przywrócenie zakupu z dnia 30.07 2025
@Danieek proszę, gotowe. 😊
Witam, proszę o przywrócenie zakupu Moduł Airbag A4 B8. Z góry dziękuję
@end1970 Gotowe. 😉