Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć @Client:72329159, numer zamówienia to 29f0a8a0-1915-11ef-8ccd-83690def40e5 🙂
Miłego weekendu!
Witam, czy mozna prosic o przywrocenie widocznosci zakupow ukrytych z miesiaca lipiec?
@kamil_chlopicki jasne, gotowe. Przywróciłam Twoje ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie elite-24 z dnia 9.11.24
@kinia02_08 przepraszam, ale nie do końca wiem, o jaki zakup dokładnie chodzi, więc czy mogę przywrócić do Twojej zakładki wszystkie ukryte zamówienia z tego dnia?
Zamówienie od Elite-24, szczoteczka
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę raz jeszcze o przywrócenie zakupu od elite-24, z dnia 9.11.24- szczoteczka do zębów
Cześć @kinia02_08, gotowe, zakup przywrócony 😉
Proszę o przywrócenie zakupów "ukrytych" z ostatnich 2 miesięcy. Dziękuję bardzo.
@Client:104709924 Proszę bardzo, gotowe!
@Client:104709924 Proszę o przywrócenie zakupów "ukrytych" z ostatnich 2 miesięcy. Dziękuję bardzo.
@Client:104709924 nie masz ukrytych zakupów z ostatnich dwóch miesięcy 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ - poproszę o przywrócenie zakupu płyty CD Sanctuary Refuge Denied z 20 sierpnia (cena 55 pln_)
dziękuję
@allecd gotowe 🙂
Witam prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów dziękuję i pozdrawiam.
@Jastrzab1990 przywróciłem Twoje ukryte zakupy.
@BBonetti Przywróciłam do Twojej zakładki ostatnie ukryte zakupy.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z przedziału 15-24 sierpnia
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów 😄
Pozdrawiam