Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Hej można prosić o przywrócenie moich zakupów z 6.12.2023?
Witam, czy można też przywrócić wszystkie moje zakupy od 7.11.2023 do ostatniego z grudnia? Nie pamiętam, żebym coś wcisnął, a zakupy zniknęły
@peterd1983 bardzo proszę, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia do zakładki.
@adammeble2006 przywróciłam ostatni zakup na Twoim koncie 👍
Witam, mam podobny problem może Pani przywrócić mój ostatni zakup?
@_Kawka_ Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów. To jakaś kpina że użytkownik sam tego nie możesz zrobić!
@mimmo212 Twoje zakupy zostały przywrócone.
Hej! A można prosić o przywrócenie mojej historii? Chciałem tylko ukryć ostatni zakup, a teraz nie mogę go obserwować 😞 byłbym wdzięczny!
@Randalf96 jasne, już przywrócone 🙂
Witam proszę o przywrócenie mojej ukrytej aukcji orbitrek .
Proszę o przywrócenie moich aukcji.
@Snake.s przywróciłam wszystkie Twoje zakupy z lutego i marca, gdybyś potrzebował starszych, daj proszę znać.
Niechcący usunęłam ostatni zakup, bardzo proszę adminów o przywrócenie (koszule)
szarady
@szarady I to następny, może już jesteś w drugiej setce, poproś tu, na czacie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@szarady, z tego, co widzę, zakup jest już przywrócony. 🙂
Bardzo proszę o przywrócenie ostatnio ukrytej przeze mnie aukcji. Z góry dziękuje!
Proszę o przywrócenie wszystkich moich zakupów.. Dziękuję 🙂
@Audzik Zrobione, zakupy są ponownie dostępne w Twojej zakładce Kupione. Dobrego wieczoru 😉