Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Ismoking_Club22, pewnie - gotowe. 🙂
Mógłbym prosić o cofnięcie ukrytych zakupów z dnia 15.12.2022
Witam
Przez przypadek usunąłem aukcję z zakupionym przedmiotem z listy w zakładce moje zakupy.
nie pamietam dnia. można przywrócic wszystkie zakupy miedzy 13-15.12.2021. Dziekuję.
@Lesek83, gotowe.
Dzień dobry. Poproszę o przywrócenie wsystkich moich ukrytych zakupów
prosze o pomoc
@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupu z przedmiotem 11866167175
Niestety musze go zareklamować a został już usunięty z listy moich zakupów
@allecd przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu?
@rataj861 przywróciłam Twój ostatni zakup, który został ukryty (nie widzę kiedy ukrywasz zakup, tylko datę zakupu), dlatego jeśli miałeś na myśli coś innego to podaj proszę numer zamówienia albo datę zakupu 🙂
Czy mozna przywrocic moje wszystki zakupy ktore ukryłem?
Proszę moje ukryte też przywrócić
Witam, czy ja też mógłbym prosić o odzyskanie wszytskich usuniętych zakupów ? Z góry dziękuję
Witam, mam taki sam problem, też przez przypadek usunąłem aukcję. Czy mógłbym prosić o przywrócenie?
@Client:97283916 Przywróciłam ofertę do Twojej zakładki.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie usuniętych zakupów z dnia 23.01.2021. Z góy bardzo dziękuje
@lukasstankiewicz przywróciłam zakup z 23.01, w Twojej zakładce część zakupów jest usunięta, więc jeżeli chcesz żebym przywróciła też inne to daj proszę znać 🙂 Pozdrawiam!
Bardzo dziękuje
proszę o przywrócenie moich zakupów z 1.04.2021
Ukrylam nie chcacy
Dziękuję
@renatanarecka, zrobione. 🙂 Zakup ten jest już widoczny.