Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@szymeczekks bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dziękuję 🙂
Dzień dobry chciałbym przywrócić utracone wszystkie ukryte zakupy z zakładki moje zakupy. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
@Grzesiek26-G1 przywróciłam Twoje zakupy. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Tylko tak.
@Client:101726572 przywróciłam zakupy zgodnie z Twoją prośbą. 🙂
Witam.
Dzisiaj zostałem poinformowany o możliwym wrogim przejęciu mojego konta i możliwych przez nie zakupach w miesiącach Styczeń - Marzec 2023. Zalecono mi sprawdzenie historii zakupów w której, nie znalazłem innych poza tymi dokonanymi przeze mnie. Ale nie mam pewności czy czasami jakiś zakup nie został ukryty. W związku z powyższym proszę o sprawdzenie i ew przywrócenie ukrytych zakupów z mojego konta z okresu od Stycznia do dzisiaj.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SÅawekG sprawdziłam i nie masz na koncie żadnych ukrytych zakupów w tym okresie. 🙂
Dziękuję za info.
Pozdrawiam
Witam. Dałoby radę odzyskać wszystkie ukryte zakupy od początku odkąd posiadam Allegro? Trochę tego będzie a nie wiedziałem że nie można ich samodzielnie przywrócić (a na **piiip**sie idzie bez problemu).
@Damian_jo wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce (są tam wyświetlane zakupy z ostatniego 2,5 roku) jeśli potrzebujesz starszych zakupów, możesz pobrać historię danych dotyczących zakupów. Tutaj instrukcja jak to zrobić.
@SÅawekG A to info było z Allegro?
Nie. To był telefon z wydziału do spraw cyberprzstępczości czy jakoś tak.
Nic ode mnie nie chcieli tylko informowali o takiej możliwości i zalecali sprawdzenie zakupów w tym okresie. Przy wykryciu jakiś nieznanych zakupów z mojego konta miałem im dać znać,
Na wszelki wypadek odłączyłem od konta przypisane do niego KK
Dzień dobry,
Gdzie mogę złożyć prośbę o przywrócenie ukrytych zakupów ?
z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Odnaleźć ukryte zakupy mogą nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wystarczy je wywołać i o to poprosić.
@francuski-ktk Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie zakupy z kwietnia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać! 🙂
dziękuję za szybką reakcję
zdecydowanie chodzi o dość odległe w czasie zakupy, powiedzmy od teraz do +/- 5 lat wstecz, czy taka prośba też jest do zrealizowania ?