Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@sandra1508 Na koncie, z którego piszesz, nie ma zakupu z tego okresu, który mogłabym przywrócić.
Kupiłam zmywarkę bosh i lodówkę beko od jednego sprzedawcy, możliwe że to był listopad..
Mogłaby pani przywrócić mi wszystkie zakupy które były ukryte w ciągu 3 lat? Ja sobie poszukam wtedy 😞
@sandra1508 Przywróciłam Pani zakupy do zakładki.
Bardzo dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Niestety nie wszystkie zakupy wróciły, a czy jest możliwość rzywrocenia wiadomosci od sprzedających też z okresu 2 lat do tyłu?
@sandra1508 Jeśli transakcja trafiła już do archiwum, jej przywrócenie nie jest możliwe. Wiadomości w ogóle nie przywracamy.
Witam. Bardzo proszę o przywrócenie ostatnio ukrytych aukcji przeze mnie.
@uniDD22 na koncie z którego piszesz wszystkie zakupy są widoczne 🙂 Jeśli dotyczy to innego konta, napisz proszę z niego i podaj datę zakupu, nie widze kiedy zamówienie zostało ukryte 🙂
Zamówienia / zakupy z 2022 roku
@indygotyna proszę! Wszystkie zakupy z tego roku są ponownie widoczne w zakładce.
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z miesiąca sierpień
@oliwka551 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca?
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów na moim @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ koncie.
@Gurenkowa119 czy chodzi o wszystkie ukryte zakupy, czy jakieś konkretne?
Tylko jeden mam ukryty
@Gurenkowa119 ok, dzięki za odpowiedź! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Prośba o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od 10.05.2023 do 14.05.2023