Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Karwatma Są przywrócone 🙂
Poproszę o odblokowanie moich ukrytych zakupów od stycznia 2022 do czerwca 2022. Jest tam urządzenie które chce reklamować:)
@czekolada1991 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Prosba o przywrocenie Zakup z dnia 12 lipca tego motorolla
@gawelk Jest przywrócony 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
czy odkrycie przez moderatorow to jedyny sposob na przywrócenie ukrytych zakupow? Potrzebuje odkryc dwie ostatnie ukryte transakcje
@aniela150 Tak, to jedyny sposób. Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
@pawel9418 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytej przez pomyłkę aukcji lamp (listwy) wiszącej sufitowej (czarna) Pure lite
Dzień dobry Paniom 🙂
@Latinka_1 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z okresu 08.08 do 15.08
@jarekrud1 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam. Potrzebuję przywróci zakupy ukryte, które zostały zakupione od początku maja.
@Client:59698489 zakupy od początku maja 2023 są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów 18.08.2023 koszulka polo czerwona XL za 119 zł. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziękuję
@sylwuskaa86 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Poproszę o przywrócenie ostatniego zakupu,, pająk robot” do listy widocznych w zakaladce „kupione”, przy zakupie został użyty voucher, czy przy ewentualnym zwrocie zwracana jest cała kwota?
@Client:27750514 Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki.
Jeśli płaciłaś przy użyciu kuponu lub karty podarunkowej, po zwrocie otrzymasz nowy kupon lub kartę do wykorzystania przy kolejnych zakupach na tym samym koncie.