Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@renee1992 gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupów. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@angelobacio proszę! Zakupy są widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Cześć,
W dniu wczorajszym skorzystałam z funkcji ukrycia zakupu. Kierowałam się bowiem chęcią nieujawniania planu zakupowego, przy zbyt częstym przeglądaniem Allegro przez pozostałych domowników, a był to prezent na Dzień Chłopaka 🙂 Niestety - zakup został trwale schowany (co uważam za poważny błąd). Czy mogę prosić o jego przywrócenie? Szczególnie, że bardzo chcę pochwalić Sprzedawcę, bo mega mnie zaskoczył pozytywnie!
Przy okazji - jeśli jest szansa, by ta informacja została przekazana do zespołu wytwórczego - polecam udoskonalenie tej operacji ukrywania zakupów w wersji czasowej - uwzględniającej właśnie takie sytuacje gdy czekamy na odbiór prezentu z Paczkomatu, a nie chcemy by inni się o tym dowiedzieli 😉 A często jest tak, że z jednego konta korzysta cała rodzina - stąd moim zdaniem ukrywanie trwałe zakupu jest pozbawione sensu, jeśli tej tymczasowości zupełnie nie będzie.
Z góry wielkie dzięki za pomoc!
Pozdrawiam!
Wielkie, wielkie dzięki! Jesteście super!
Dzień dobry, również poproszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie.
Pozdrawiam!
Dziękuję, ale... nadal jest tu pusto 🙂
Dziękuję bardzo. A czy możliwe jest odtworzenie pełnej historii, od początku konta?
@Jach2020 Jest możliwe, ale tylko w formie pobrania informacji o zakupach do pliku: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os... 🙂 W zakładce "Moje zakupy" widać historię zakupów dokonanych do 2,5 roku wstecz, starszych już nie.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
11 do 25 wrzesień 2023
@agatka_26 gotowe, zakup jest ponownie widoczny tutaj.
Dzień dobry. Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na listę zakupów? Dziękuję, miłego dnia
@ocelot8 Bardzo proszę, przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z września. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać. 🙂
Czy można prosić o przywrócenie ukrytego zakupu?
@Client:75182425 Cześć. 🙂 Wszystkie ukryte zakupy z ostatnich dwóch miesięcy zostały przywrócone na Twoim koncie
Witam, 21.09.23. kupiłam 2 szt donic dębowych z lameli. Nie wiem dlaczego ale zniknęły one z historii
zakupów, być może niechcący usunęłam je lub ukryłam chociaż nie przypominam sobie. Bardzo zależy mi na odzyskaniu tego zakupu, ponieważ jedna z donic jest uszkodzona i prowadziłam dyskusję ze sprzedającym.
@ulawiatrak1 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy od 1 września. 🙂