Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
jak przykrócić ukryte zakupy z ostatnich 4 miesięcy
@natalka98 Proszę bardzo, przywróciłam zakupu zgodnie z prośbą. 🙂
Witam czy można przywrócić ukryte zakupy chodzi o mopa parowego ?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@robert66674 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Proszę o ujawnienie moich ukrytych zakupów z tego miesiąca
@anikag91 Proszę bardzo, przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu o nr.11223123501zegarek Nautec no limit.Dziękuję.
@blazej_2025 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, chciałabym prosić o przywrócenie mojego ostatniego zakupu
@Client:101484646 Oczywiście, przywrócone. 🙂
@Client:108128291 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o możliwość przywrócenia zakupu z dnia 28.09
@renee1992 gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupów. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@angelobacio proszę! Zakupy są widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Cześć,
W dniu wczorajszym skorzystałam z funkcji ukrycia zakupu. Kierowałam się bowiem chęcią nieujawniania planu zakupowego, przy zbyt częstym przeglądaniem Allegro przez pozostałych domowników, a był to prezent na Dzień Chłopaka 🙂 Niestety - zakup został trwale schowany (co uważam za poważny błąd). Czy mogę prosić o jego przywrócenie? Szczególnie, że bardzo chcę pochwalić Sprzedawcę, bo mega mnie zaskoczył pozytywnie!
Przy okazji - jeśli jest szansa, by ta informacja została przekazana do zespołu wytwórczego - polecam udoskonalenie tej operacji ukrywania zakupów w wersji czasowej - uwzględniającej właśnie takie sytuacje gdy czekamy na odbiór prezentu z Paczkomatu, a nie chcemy by inni się o tym dowiedzieli 😉 A często jest tak, że z jednego konta korzysta cała rodzina - stąd moim zdaniem ukrywanie trwałe zakupu jest pozbawione sensu, jeśli tej tymczasowości zupełnie nie będzie.
Z góry wielkie dzięki za pomoc!
Pozdrawiam!
Wielkie, wielkie dzięki! Jesteście super!
Dzień dobry, również poproszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie.
Pozdrawiam!