Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak po nowemu zgłosić brak dokumentów do transakcji np: faktury czy też karty charakterystyki produktu?
allegro pisze:
Zgłoś reklamację produktu, dostawy lub inne problemy. - a tam są:
2 lata na odesłanie produktu? ciekawe. I dlaczego to do sprzedawcy reklamacja?
Ale brak faktury/paragonu to chyba tu: brakuje elementu np. śrubki, gwarancji lub instrukcji
poprzednia wersja zakładania dyskusji była **piiip**yczna,
tutaj mamy już na całego ograniczanie praw konsumenta
bo kompletnie nie wiadomo jaką opcję wybrać
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RED Doprecyzowuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@RED Czy możesz wskazać, gdzie widzisz listę, którą wkleiłeś w treści wątku? Będę wdzięczna za zrzut ekranu.
Jeśli masz wątpliwości sprawdź, jaki rodzaj zgłoszenia wybrać.
tu klikasz i masz listę podaną powyżej
trafiłem na czarną dziurę allegro 🙂
@w_kiwi jest nawet lepiej
dlaczego można zaznaczyć tylko 1 produkt do reklamacji - nawet jeżeli się ich kupiło więcej i też mają być reklamowane?
gdzie jest moja dyskusja założona wczoraj?
bo jej nie widzę i nie mam potwierdzenia jej założenia
@RED Proszę Cię jednak o przedstawienie problemu na zrzutach ekranu, ponieważ ja takiego problemu na swoim koncie nie mam. Mogę zarówno wybrać kilka przedmiotów do reklamacji, jak i powód "brak dowodu zakupu, instrukcji lub gwarancji".
Czy kwestia dyskusji dotyczy konta, z którego piszesz?
@RED ta instrukcja jest niekompletna, ale jak wejdziesz w trzeci stopień wtajemniczenia , to pojawi Ci się taka opcja😉
wczoraj miałem do wyboru opcje jak na zdjęciu po przejściu dalej i wybraniu reklamacji produktowej (i tego dotyczy wasz opis, który nie został zaktualizowany)
dzisiaj jest już inaczej bo są powody
Jeśli masz kilka problemów z towarem, zaznacz najważniejszy. Pozostałe opiszesz w kolejnych krokach.
nadal nie wiem co się dzieje z moją złożoną reklamacją
@RED O jakiej reklamacji piszesz?