anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przywrócić KLASYCZNY widok wyników wyszukiwania?

Czaplicki-PL
#8 Zapaleniec#

Zaraz stuknie mi 20 lat zarejestrowania na allegro i nagle muszę się odnajdywać w tym:

CzaplickiPL_0-1745426051357.png

Help

PS to ile zajmują teraz wizualnie sponsorowane i promowane to żart 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Czaplicki-PL to jest zmiana dla dobra kupujących, zapomnij musisz się przyzwyczaić, a reklam i promowanych jest dużo bo allegro na tym zarabia 1 mld złotych, więc specjalnie ograniczają widoczność żeby sprzedawcy pakowali w reklamy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Czaplicki-PL
#8 Zapaleniec#

Nie wiem dlaczego zdjęcie usunięto, w każdym razie chodzi o 'kafelkowy' model wyświetlania wyników

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Czaplicki-PL 

No to w wersji webowej zmiana jest przy sortowaniu, są tam cztery, szare kwadraciki lub lista, szare kreski. W apce powinno być w podobnym miejscu.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Tutaj przełączasz. Czyli zrobili to większej ilości ludzi. Gwoli żartu albo i nie wczoraj obudziła mnie seria bluzgów. Pytam co się dzieje i słyszę  "jak wyłączyć to dziadostwo??? Mój też miał widok kafelkowy... I jak zwykle się nasłuchałam po takiej zmianie... Kiedyś to się odpalało samo tylko na niezalogowanych kontach, co się ostatnio zmieniło że samo się przestawia? Planujecie nas na stałe do widoku kafelkowego zmusić?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_201.png

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Nie wiem nic o żadnych planach wprowadzenia tego na stałe. 

@Czaplicki-PL Widok można zmienić w każdej chwili, klikając w symbol czterech kwadracików lub linii. 🙂 Ikonki znajdziesz przy sortowaniu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ech ja tak nie chcę źle wróżyć ale przy poprzednich zmianach też najpierw się same włączały i można było je wrócić, a potem już nie. Wygląda to na standard działania...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów