Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
czy da rade przywrucic ostatnmi zakupo pokrowiec do telefonu redmi jak0os t am?
@thcperez proszę, gotowe! Widzę, że miałeś 2 takie ukryte zakupy w ostatnim czasie, dlatego przywróciłam oba. 😊
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z lutego z powodu zwrotu towaru
@krystianrysiu Proszę, gotowe! 😊
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@_HolaOla_
Allegroretail- proszę o przywrócenie zakupu od tego sprzedającego
@kinia02_08 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry tak jak w temacie ukryłem opłacony zakup. Jak jego przywrócić. Proszę o pomoc. Dziękuję
@lukaszek56 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
Dobry wieczór,Bardzo proszę otwórz moje ukryte zakupy.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dobry wieczór @Client:131620484 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnych zakupów. Pewnie masz więcej, niż jedno konto na Allegro i gdy zalogujesz się na właściwe, zobaczysz swoje zamówienia.
Witam, chciałbym przywrócić ukryty zakup,pomoże ktoś
@golf57tt Proszę bardzo, gotowe!
Witam. Chciałbym aby przywrócono mi 1 ukryty zakup. Jak można się skontaktować i z kim ?
@rrandrzej Mogę go przywrócić. Daj mi tylko proszę znać, o który dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu. 😊
Jak mogę mieć podgląd na usunięte zakupy z mojego konto
Usunąłem dokonany zakup jak mogę go spowrotem zobaczyć
@wiech_cw Samodzielnie tego nie zrobisz. Już przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@kacperjamroz411 bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Proszę o odblokowanie ukrytego chodzi o ostatni zakup portfel skórzany
@eda898 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie dostępny.