anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sie dowiedzieć czy sprzedawca mnie nie oszukał?

Client:102075604
#1 Nowicjusz#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam. Kupilam u jednego sprzedawcy trampoline. Zakup został opłacony 999 zł. Na drugi dzień Pan zadzwonil do mnie z zapytaniem czy chce starą czy nową wersję trampoliny... nowa jest lepsza, wzmocniona, ale muszę dopłacić 150 zł. Pomyslalam, że tylko 150 zł, mam dzieci to wiadomo ze wzmocnioną nową wersje wybieram. Zrobilam mu blik na telefon i niby ma wysłać nową wersję. I tak się teraz zastanawiam jak niby mam porównać czy nogi do trampoliny są grubsze w tej rzekomo nowej wersji, skoro nie ma takiej informacji na temat grubości ich w ofercie trampoliny, którą już zakupiłam. Jak sądzicie, oszustwo czy faktycznie facet ma nową jej wersje. Tylko dlaczego nie wystawił jej na allegro za 1150 zł skoro już jest proponowana klientowi w informacji telefonicznej posprzedazowej?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

My tego nie wiemy, jego pytaj o różnice, albo kup też tą "niewzmocnioną" i zmierz.

Czemu wydałaś 150zł więcej bez informacji o które teraz pytasz?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:102075604  nie wystawił droższej, bo ma więcej klientów i mniejszą prowizję😉, wpisz sobie w google model trampoliny i sprawdź czy są dwie wersje czy jedna i jakie mają grubości

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

A masz gdzieś na piśmie, że jak dopłacisz to dostaniesz coś więcej niż to kupione na Allegro?
Bo jak nie - to może Ci wysłać to co kupiłaś na Allegro i nie będziesz w stanie udowodnić, że się inaczej umówiliście ustnie.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:102075604  Zgłosiłaś poważną skargę na sprzedającego,  myślę  że Allegro szybko ustali jego dane i będą konsekwencje wobec sprzedawcy.

oznacz moderatorów