Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, chciałbym przejrzeć historię zakupów wcześniejszych niż te które są w historii, do kwietni 2018r. Interesują mnie zakupu przed tym okresem, a zwłaszcza w latach 2010-18. Jak można tego dokonać?
Chcę zobaczyć historie zakupów do kwietnia 2018
Chcę odnaleźdz historie zakupów do kwietnia 2018 roku
@Client:37520805 aby to zrobić konieczne będzie wygenerowanie raportu z danymi dotyczącymi zakupów. Zrobisz to na stronie Kopie Twoich danych, kliknij [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format pliku, kliknij [utwórz kopię].
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać e-mailowo.
W wiadomości od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.
Nie umię wejść na konto starsze zakupy niż pięć lat wstecz
@Client:37520805 konto, z którego piszesz zostało założone 10 lat temu, więc te zakupy są pewnie na tym koncie. Wystarczy, że zrobisz to, co napisałam w poprzedniej wiadomości, a stworzysz raport dotyczący zakupów sprzed 5 lat.
Jak sprawdzić starszą historie moich zakupów starszych niz pięć lat
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:37520805 Tylko możesz pobrać samodzielnie, tak: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...