Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, chciałbym przejrzeć historię zakupów wcześniejszych niż te które są w historii, do kwietni 2018r. Interesują mnie zakupu przed tym okresem, a zwłaszcza w latach 2010-18. Jak można tego dokonać?
No ale w praktyce jedna transakcja i tak powinna zajmować rzędy wielkości mniej. Jeśli to faktycznie zajmuje koło 1MB zamiast kilkanaście bajtów to raczej tutaj byłaby przestrzeń do optymalizacji...
Chcę zobaczyć historię zakupów do kwietnia 2018
Chcę zobaczyć historie zakupów do kwietnia 2018
Chcę odnaleźdz historie zakupów do kwietnia 2018 roku
@Client:37520805 aby to zrobić konieczne będzie wygenerowanie raportu z danymi dotyczącymi zakupów. Zrobisz to na stronie Kopie Twoich danych, kliknij [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format pliku, kliknij [utwórz kopię].
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać e-mailowo.
W wiadomości od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.
Nie umię wejść na konto starsze zakupy niż pięć lat wstecz
@Client:37520805 konto, z którego piszesz zostało założone 10 lat temu, więc te zakupy są pewnie na tym koncie. Wystarczy, że zrobisz to, co napisałam w poprzedniej wiadomości, a stworzysz raport dotyczący zakupów sprzed 5 lat.
Jak sprawdzić starszą historie moich zakupów starszych niz pięć lat
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:37520805 Tylko możesz pobrać samodzielnie, tak: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...