Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunięcie konta Allegro
@Piesotto Przekształcenie konta na firmowe nie powoduje otwarcia kolejnego. To wciąż to samo konto. Tylko jego status się zmieni, kiedy dane firmy zostaną zaakceptowane.
To nie było przekształcane konto, tworzone pod biznes od początku.
@Piesotto Jeśli nadałeś kontu indywidualną nazwę, to też nie doszło do utworzenia osobnego. To wciąż to samo konto i właśnie z niego nie został wysłany wniosek o zakończenie współpracy.
Moderator a co z moim pytaniem? Jak rozwiązać problem?
"Jak przekształciłem firmę - przeszedłem z działalności gospodarczej na Sp. z o.o. czyli zmienił się tylko NIP i w nazwie Sp. z o.o. to w jaki sposób mam zmienić w ustawieniach Allegro żeby były dane aktualne?
Chcę zostać na tym samym koncie Allegro."
ok, dziękuję za informację oraz link do artykułu 🙂
Czy jak usunę obecne konto firma to będę mógł się zarejestrować ponownie na ten sam nick i email?
i co udało się raz jeszcze zarejestrować konto?
Witam serdecznie,
Miałem zamiar usunąć jedno niepotrzebne konto na allegro jednak przez przypadek wysłałem wniosek o usunięcie konta z którego piszę i prosiłbym o pomoc, czy można jakoś anulować ten wniosek ?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
@Client:55105665 Widzę, że wniosek jest już anulowany. Przepraszam, że nie dostałeś wcześniej odpowiedzi.
To się z tym zgodzę z pan`em.
Jak usunąć konto na allegro??
@Client:98601136 Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz na tej stronie.
Niech pan, sam zrobi co pan: "@xyz96". Ci paisał, na tym forum: "Allegro: "Gadane"".