Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
W dyskusji ze sprzedającym nie mogę dodać załączników. Tak, rozmiar jest kilka razy mniejszy niż 5MB. Próbowałem też na innej przeglądarce.
U mnie podobnie
@zoet @Client:78979948 czy możecie przesłać mi zrzuty całych ekranów wraz z widoczną datą i godziną oraz informacją o tym błędzie?
w aplikacji tak samo.
dzisiaj, godzina w załączniku
@mmax_ proszę, prześlij zrzuty całych ekranów przeglądarki wraz z widoczną datą i godziną oraz informacją o tym błędzie.
Mam problem z dodaniem załaczników w dyskusji. Zdjęcia ma oczywiście mniej niż 5 mb.
Dziś ma wielu, wygląda na ogólne problemy na Alelgro.
witam. ten sam problem, brak możliwości dodania w dyskusji załącznika w formacie *.jpg o rozmiarze 1MB
Zakładam nowy temat z tym samym problemem, ponieważ allegro ewidentnie ignoruje problem.
Na przeglądarce jest to samo. Plik mniejszy niż 5MB. Z tego co widzę to ten problem przewija się już od dawna. Czy to są jakieś żarty? W jaki sposób mam odpowiedzieć w dyskusji ze sprzedającym by zachować ciągłość korespondencji?
Witam, od wczoraj nie mogę wysłać wiadomość z załącznikiem w dyskusji że sprzedającym. Załącznik poniżej 1mb. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary
@zoet Weryfikuję tę sprawę. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
Problem jest zgłoszony i działamy nad jego rozwiązaniem. Jak tylko otrzymam nowe informacje, wrócę do Was z odpowiedzią.
Mam problem z dodaniem załacznika, proszę o pomoc
Nie Ty jedyny, to problem Allegro.
Hej,założyłem dyskusje i nie chce mi przyjąć załącznika ze zdjęciem.
Czytam że to częsty problem ale ponoc rozwiązany,jak widać w moim przypadku,nie.
Potrzebuje wstawić zdjęcie wady produktu i lipa.
Jest na to jakiś sposób?
Dzięki.
Sa z tym problemy po stronie Alelgro.