Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupujący wystawił opinie o produkcie w mojej ofercie. Ocenił ją na jedną gwiazdkę, Można zmienić ta opinię na inną, która była pozytywna? Ma to wpływ na sprzedaż niestety. Dotyczy to tej oferty:
nie możesz zmienić.
kupujący ocenił tak jak to widzi i to tylko on może coś zmienić
@Monika__L no właśnie nie do końca chyba tak jest, bo już ten temat się kiedyś przewijał i moderatorzy są w stanie pomóc w tej kwestii
@Slowaczek85 mogą usunąć opinię na prośbę kupującego, więc musisz się z nim dogadać
Tak ale jeśli poprosi kupujacy
tylko on
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ da się cos zrobić z tym tematem?
@Slowaczek85 da się, możemy usunąć tę opinię, ale tylko na prośbę kupującego.
Możesz się z nim skontaktować, jeśli się zgodzi, niech do nas napisze.
Nie wolno "przekupywać" kupujących, wg waszego regulaminu, kontakt z kupującym w sprawie zmiany komentarza może to sugerować, nie po to kupujący wystawia taki a nie inny komentarz żeby inni nie wiedzieli co kupują.🤗
Oczywiście, ale jest to jakis sposób niesprawiedliwe dla sprzedających. Czasem jeden z bardzo wielu opinii o produkcie może wpłynąć na sprzedaż. Uwazam że jest to nie wporządku
Kupujący na prawo do informacji o jakości sprzedawanych produktów. Nie możesz ograniczać tego prawa.
A przez takie działania sprzedający na allegro są postrzegani równie nisko, co ocena kupujących niżej. To w sumie żenujące.
@LEW433 Może też wystawiać po to, żeby wydębić "prezent" (czytaj: łapówkę)
@SpeedyGonzalezz Ja nie rozstrzygam powodu, moderacja nie może namawiać wbrew ich regulaminowi.
@LEW433 kupującego nie można nakłaniać, ani zmuszać, ale poprosić można😉
@KOGIEL_T Ok. nie widzę przeszkód jak się dogadają. ale zaznaczam ze i zawsze tu to pisałem ze ocena musi być zgodna z prawdą, Sprzedający podał tu dlaczego tylko jedna gwiazda?
Widocznie u tego klienta kostki do zmywarki nie spełniły oczekiwac, natomiast dla sporej większości już nie ma takiego problemu i kazdy chwali produkt. Mimo wszystko ta jedna ocena wisi przy ofercie i bruździ
@Slowaczek85 z tego co ja widzę, to masz dwie opinie z jedną gwiazdką😉
@Slowaczek85 Może klient zapomniał wody nalać? Tak czy inaczej, za jakiś czas ocena spadnie niżej i nie będzie tak kłuć w oczy
:), być może.
Dzięki