Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:95682203 Jest przecież we filtrach "czas do końca : najmniej" ,tyle że najpierw są widoczne oferty wyróżnione a po ich przewinięciu są pozostałe w kolejności kończenia.
Gdzie? U mnie jedynie mam takie możliwości filtrowania, nawet ustawienie od najnowszych totalnie jest pogmatwane wszystko, aukcje losowo poustawiane i nic nie da się zobaczyć
Mowa tu o Allegro Lokalnie.
@Client:95682203 Na lokalnym to nie wiem gdyż staram się to omijać . Za duże ryzyko by tam coś kupować czy sprzedawać.
Rozumiem, szczerze mówiąc to tragedia z tym Allegro Lokalnie, nie ma żadnej możliwości filtracji aukcji pod względem czasu ich zakończenia, człowiek chciałby zobaczyć jakieś aukcje, które się w bliskim czasie kończą to obecnie nie ma szans, nawet ustawiając sortowanie od najnowszych wszystko jest TOTALNIE pomieszane. Wydaje mi się, że oni robią to specjalnie, bo jeszcze z 2 miesiące temu po ustawieniu od najnowszych i przejściu na strony na końcu to jednak działało, a teraz to nie działa tam nic.
Cześć, @Client:95682203. Widzę, że mamy już podobny pomysł na naszym forum 🙂
Zachęcam do pozostawienia swojego komentarza lub ''W punkt!'' jeśli uważasz, że taka opcja byłaby przydatna. Przyjrzymy się tej sugestii!
Powiedziałbym, że ta opcja powinna być od początku dostępna, bo to jest jawne marnowanie czasu, jeśli chciałoby się podejrzeć aukcje, które się kończą to trzeba szukać pomiędzy setkami stron..... wątpię, że coś to da, ale tak zrobię, pozdrawiam