Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam takie pytanie jest oferta na Allegro produktu za 6 monet od sprzedawcy i teraz jakbym chciał otrzymać 12 monet to muszę kupić oddzielnie 2 produkty czy mogę kupić od razu 2 i mi się naliczy 12 monet ??
Masz dokładnie tyle ile jest podane w ofercie, dokładnie przeczytaj jak do 1szt 6monet to wówczas bez znaczenia czy kupisz razem czy osobno, ale jak do jednego zakupu to musisz zrobić to osobno, daj link do oferty.
https://allegro.pl/oferta/wentylator-be-quiet-silent-wings-4-120mm-pwm-high-12490601952
czyli muszę to kupować osobno żeby dostawać monety7 czy mogę od razu zakupić 2 sztuki i dostane 12 monet ???
Oczywiście że osobno, w ofercie jest za zakup w aplikacji.
ok dzięki za pomoc
@irekmaniak możesz kupić jednorazowo kilka sztuk i dostaniesz wielokrotność monet dostępnych w ofercie zgodnie z zasadami. W tym przypadku przez aplikację mobilną Allegro. Nie musisz dokonywać oddzielnych zakupów
czyli jednak mogę tak nie muszę kupować osobno i naliczy mi monety ?
@irekmaniak widzę, że już dokonałeś zakupu w dwóch osobnych zamówieniach, a monety zostały poprawnie naliczone, więc to bardziej na przyszłość. Tak, przy zakupie więcej niż jednej sztuki w aplikacji pojawia się informacja ile monet zostanie przyznanych, przy zakupie 2 sztuk powinno to wyglądać tak:
Rozumiem nie byłem pewien jak to działa teraz już wiem dziękuję za odpowiedź
Nie zawsze tak działa na Allegro, pisali tu o różnych dziwactwach więc z pewnością nie straciłeś.
@Client:104701547 Czy masz jakieś pytanie do nas?
Powiem tak.
Nie kupuję na Allegro dla monet - te programy i wszystkie związane z tym problemy zostawiam dla - no właśnie, nie będę pisał dla kogo. Te problemy zostawiam dla tzw. "centusiów".
Kilka zł w tą lub w drugą stronę - jaka to transakcja i jaki zysk? Wyszukiwanie aukcji na All dla zaoszczędzenia dosłownie kilku zł - to 30-60 min. Jak ktoś bardzo nisko ceni swój wolny czas - to oczywiście jak najbardziej polecam taką formę zakupów. Można na All spędzić nawet 1 godz. żeby wyszukać ofertę, najniższą, żeby zaoszczędzić np. 2-5 zł. Potem okazuje się, że towar dotrzymamy bardzo szybko, wrzucony do worka foliowego. Inne firmy, oferujące termin wysyłki o 1 dzień dłuższy i towar droższy o 1-2 zł (bo pakują go w bezpieczne opakowania) - niestety odpadają w "wyświetlaniach" Allegro - pod względem ceny towaru i czasy wysyłki.
@ELMIX-SHOP ja bardzo często podczas prywatnych zakupów korzystam z ofert z monetami. Wyszukanie ich zajmuje chwilę, ponieważ ustawiam filtr "monety Allegro", jeśli chcę wyszukać najtańszą ofertę to również korzystam z fitrów lub sortowania. Dla mnie taki zakup to kwestia minut, dlatego polecam Ci korzystanie z fitrów i sortowania 😉
Nie zawsze potrzebny w danej chwili towar jest z monetami!🤗