anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jest jakis szybki kontakt z allegro np telefoniczny

kacper5253
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Agent555
#19 Nestor ⭐

Tu możesz zamówić kontakt telefoniczny ,wybierz temat rozmowy 

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOoqaQZaMYsavyKYhNQO_Tk_R_1U9BqKfZxymfR6eoVYzrMXdVfDj

Doradcy zazwyczaj nie dzwonią bo nie lubią rozmawiać z użytkownikami 

oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

a wiadomo jak szybko odpisuja , potrzebuje odpowiedzi dzis do północy

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

Prędko nie otrzymasz odpowiedźi, podobno odpisują w kolejności zgłoszeń, jak wogole odpiszą , 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@kacper5253 jak możemy Ci pomóc? 

@Agent555 proszę, abyś celowo nie wprowadzał w błąd innych użytkowników. Nasi doradcy oddzwaniają na każdą zamówioną rozmowę telefoniczną. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@_HolaOla_  nie wprowadzam w błąd tu na forum było kilkanaście postów , że były zamówione rozmowy telefoniczne i żaden doradca nie raczył zadzwonić 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@_HolaOla_  ty wprowadzasz w błąd że dzwonią tu masz przykład użytkownik zamawiał 3 krotnie rozmowę telefoniczną,i żaden doradca nie zadzwonił, tych wątków było więcej 

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/czy-to-jest-normalne-%C5%BCe-zam...

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Agent555 to że zdarzają się wyjątki lub problemy z połączeniem nie oznacza, że "doradcy zazwyczaj nie dzwonią bo nie lubią rozmawiać z użytkownikami". 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

ok , moze opisze problem, moze ktos bedzie wiedział dla czego?

A mianowicie kupione 3 produkty od 3 różnych sprzedawców, zapłacone z koszyka jedną płatnością, odebrane z paczkomatu też w tym samym czasie i chciałem zrobić zwrot lecz mogę zwrócić tylko jeden bo  na dwa pozostałe już wygasła możliwość zwrotu a podobno jest 14 dni od czasu odbioru.

Ktoś wie oco caman?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kacper5253 podaj mi proszę numer tego zamówienia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

2509eda2-af1f-11f0-a8fb-0358669265fb

oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

@_HolaOla_ bedzie coś z tego bo czas sie kończy

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kacper5253 @Oświadczenie o odstąpieniu od umowy możesz złożyć w dowolnej formie - np. wysyłając zwykłą wiadomość lub maila do sprzedającego. 

Kiedy dokładnie przesyłki zostały odebrane?

14 dni liczy się od północy dnia następującego po dniu w którym przesyłka została odebrana. Jeśli 14 dzień przypada na niedzielę lub inny dzień ustawowo wolny od pracy to wtedy możesz takie oświadczenie złożyć do końca kolejnego, najbliższego dnia roboczego. 

oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

25.10.2025 godz.5:24

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W takim razie termin na złożenie oświadczenia o odstąpieniu od umowy minął wczoraj o godzinie 23:59. 

Pierwszy dzień terminu na złożenie oświadczenia to 26.10, czternasty dzień to 8.11.

Niestety ale utraciłeś prawo do jednostronnego odstąpienia od umowy. 

Przy produkcie który możesz przeklinać jako zwrot zerknij czy sprzedający nie dodał możliwości zwrotu w czasie dłuższym niż 14 dni. 

oznacz moderatorów

kacper5253
#1 Nowicjusz

ok przejrzałem dokładnie aukcje którą mogę jeszcze zwrócić i sprzedawca zadeklarował 15 dni na zwrot dlatego mogę jeszcze  zwrócić a 14 minęło wczoraj dlatego nie da się kliknąć w zwrot.

Dzięki 

oznacz moderatorów