Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Treść mojej oceny:
"Produkt doskonały, obsługa bez zarzutu, po pięć gwiazdek, ale ... 8 lutego tran kosztował 34 zł, a dzisiaj 14 lutego już 46 zł, czyli 35% więcej. Każdy może żądać, co sobie chce. To wolny rynek, więc ja zechciałem sobie kupić gdzieindziej za 33.86 gr. Sprawdza się moje powiedzonko - "Jak chcesz (od klienta) wszystko, to nie dostaniesz nic". Polecam, ale moją maksymę."
Za tym poszła moja ocena, że sklep nie spełnił moich oczekiwań - łapka w dół. Takiej możliwości nie przewidzieli programiści od Allegro i wprowadzają klienta (mnie) w "bębenek chomika".
-"Jak dałem po pięć gwiazdek (zadowolony), to powinienem opisać, dlaczego łapka w dół".
A ja już to opisałem dlaczego i taką właśnie opinię chcę wysłać, ale programista kieruje mnie znowu do początku, każąc się tłumaczyć z tego, czego nie przewidział i kołowrotek się kręci.
Czy ta sztuczna inteligencja jest napędzana gandzią?
@SpeedyGonzalezz @To chyba taki typ co to mu nigdy nie dogodzisz.
@AndrzejP_ski a jakby cena 14.02 spadła do 25 zł to też byś wystawił negatywa bo tydzień wcześniej przepłaciłeś?
@Health___Beauty oczywiście typowy pies ogrodnika nie rozumiejący prawa popytu i sprzedaży. Kliknął kup teraz i zapłacił tzn że był wstanie zapłacić ta cenę i była przez niego akceptowalna ale nagle świete oburzenie bo cena się zmieniła no jak to tak trza ukarać prywaciaża
@Health___Beauty To znaczy, że on nie ocenia transakcji, bo kupił przedmiot wcześniej, kiedy było taniej. On próbuje ocenić transakcję, której nie było. Czy to jest zgodne z Regulaminem?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@fox_paws Tę kwestię wyjaśniła już @Syrena_zT. Kupujący nie może oceniać kwestii, które nie są związane z daną transakcją.
I co teraz? Jakie będą dalsze kroki?
@Monika__L Trzeba będzie przywrócić Inspekcję Robotniczo-Chłopską, do której tak bardzo tęskni @AndrzejP_ski , i tępić spekulantów
Weź Ty już się człowieku nie kompromituj.
@AndrzejP_ski A rozważałeś opcję, że większa cena może nie być zależna od sprzedawcy, który bezczelnie ośmielił się zadziałać nie po Twojej myśli i cena uległa zmianie bo:
- niedługo będą większe prowizje
- niedługo będą większe opłaty za wysyłki Smart, żeby taki Andrzejek miał za free dostawę
I przez to cena musi być wyższa? Nikt nie będzie sprzedawał pod wodą, żeby delikatna duszyczka Andrzejka nie została urażona.
Albo po prostu produkt był w kampanii Allegro, które samo obniżyło cenę, a później cofnęło dotację?
Rozważałeś w ogóle opcję, że świat nie kręci się wkoło Ciebie?
Niektórzy żyją, żeby innym żyło się gorzej...
Przecieram oczy ze zdumienia, czytam i niedowierzam.
Przecież betonu zakupowego jest coraz więcej w co tu nie dowierzać podobno wszechświat i głupota ludzka są nieskończone ale co do 1 nie ma pewności