anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Wilczekstepowy
#13 Ambasador#

Wczoraj otrzymałem informację, że Allegro zwróciło mi środki pieniężne za reklamowany u sprzedawcy zakup. Pieniądze jeszcze do mnie nie dotarły. Czy przyczyną może być to, że towar kupowałem z płatnością z opóźnieniem przez PAYU - ale spłaciłem go przed czasem 23.08.24. Czy możliwe jest, że jak sprzedawca robił zwrot przez Allegro to pieniądze trafiły ponownie na PAYU a nie do mnie? Jeżeli tak, to co można w tej sytuacji zrobić? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Wilczekstepowy czy chodzi o zamówienie nr cf8ed7a0-530d-11ef-b439-2b29691ae172?
Płatność została wykonana z Allegro Pay. Jeśli spłaciłeś ten zakup to w Panelu powstała nadpłata, która może zostać przekazana na spłaty innych zakupów albo wypłacona na Twoje konta (jeśli masz je uzupełnione "opcje" > zarządzenie nadpłatami). 
Aby sprawdzić to szczegółowo, konieczny będzie kontakt za pomocą formularza, Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości, będzie mógł sprawdzić to dokładnie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Wilczekstepowy
#13 Ambasador#

Dziękuję za pomoc, przyszedł już do mnie zwrot. 🙂

oznacz moderatorów