Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co się dzieje gdy jest awaria maszyny? Czy nastąpi ponowna próba dostarczenia paczki? Kiedy nastąpi ponowna próba?
Takie pytania pisz do Inpostu na adres bok@grupainteger.pl
Oni zajmują się Paczkomatami i najszybciej udzielą odpowiedzi.
Dziękuję, ale chodziło mi o AllegroBox, zle się wyraziłam 🙂
@anka-pl Proszę, podaj numer przesyłki, której dotyczy problem.
A002MLNYY4
@anka-pl dzięki, już to weryfikuję. W przypadku awarii automatu paczkowego ponowna próba doręczenia odbywa się w najbliższym dniu roboczym. Jeżeli automat nie jest nadal dostępny, paczka jest przekierowywana do najbliższego punktu.
Wrócę do Ciebie z informacją, jak tylko będę miała dalsze wieści w tej sprawie.
Minął kolejny dzień, czy Allegro może podać kontakt do kuriera? Bo Allegro box dalej nie działa wg tej informacji o dostawie, a dodatkowo nie mam żadnej informacji o przekierowaniu. Zawartość przesyłki była mi potrzebna już na sobotę, a nie mam jej do dziś, nie wiem co mogę zrobić jeszcze w takim przypadku?
Numeru telefonu do kuriera, nie dostaniesz.
A co do paczki, to nie minął jeszcze regulaminowy termin doręczenia. W Allegro Delivery i Allegro One, gwarantowany termin doręczenia wynosi do trzech dni roboczych, czyli twoja paczka powinna trafić do automatu docelowego do 3 września. Tak więc na chwilę obecną jest wszystko OK.
A jeżeli zaś chodzi o terminy podawane w aukcji, to są to terminy przewidywane, obliczane przez Allegro.
Wiem, ale się martwię, sprawdziłam dziś i automat działa, a nie nastąpiła próba dostarczenia przesyłki, ale dziękuję za informację 🙂
@anka-pl poprosiłam o kontakt z oddziałem doręczającym Twoją przesyłkę i wyjaśnienie braku dostawy. Wrócę do Ciebie z informacją
Dobrze dziękuję 🙂
@anka-pl dostałam informację, że przesyłka została dziś umieszczona w automacie 🙂