Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nawiązując do absurdalnego tłumaczenia, że jest to w ramach testu - bo testy to się robi na środowiskach pre-produkcyjnych, a nie na prodzie, no chyba, że kosztem zysków robi się pilotaż, ale, żeby tak na całym portalu? No cóż, nie wnikam dalej w zasadność decyzji biznesu i product ownera .
Zatem odnosząc się do tego co napisała moderatorka @nat_not "Chcemy potwierdzić, że obecność tego filtra w wybranych kategoriach ma uzasadnienie" - czy długo potrwa ten felerny pilotaż? Pytam, bo wraz z @MiMary i @ayo80 zaprzestałyście odpowiedzi na pytania w innym wątku.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@januszi2 Przykro mi, ale nie posiadamy takich informacji. Test może się wydłużać, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Przecież wystarczyło by zapytać użytkowników i na podstawie odpowiedzi mieli byście jasność czy jest to potrzebne czy nie .
@w_kiwi czytacie opinie użytkowników nikt nie jest zadowoleny z testów, więc zamiast zakończyć tę testy to je przedłużacie .
Zrozumcie to w końcu pora już zakończyć testy
Wszyscy wiemy ze nigdy, niestety.
Allegro woli ubezwłasnowalniać swoich użytkowników niż z nimi współpracować. Tak naprawdę wystarczyłoby zwyczajnie zaprosić grupę użytkowników do testów proponując im w zamian jakiś kuponik (podejrzewam, ze za głupie 20zł mieliby sporo chętnych). Niektórzy ludzie naprawdę lubią testować, lubią pisać potem recenzję. Mieli by wszystko sprawdzone bez żadnych protestów. Błędy znalezione przed wprowadzeniem tego na stałe. Ale po co? Można wprowadzić to bez powiadomienia, bez zgody, bez możliwości wyłączenia. Baaa nawet bez dopełnienia przez samych siebie podanego czasu zakończenia testów jak w przypadku wyboru kuriera.. Obiecali zakończyć w danym terminie i nie zakończyli... Ciekawe ile stracili prowizji na klientach uciekających z portalu z powodu testów? Mało tu takich postów było.... Od dawna ten portal pokazuje wszystkim użytkownikom środkowy palec...
@AnnaG-Antyki W Smarcie to nie żaden "test", tylko bezprawnie wprowadzona zmiana. Smart jest płatną usługą dodatkową świadczoną na podstawie odrębnego regulaminu. Zapis z regulaminu serwisu o możliwości testów zmian nie ma zastosowania do Smarta i - z powodów prawnych - nie mógłby mieć. UOKiK zakazał Allegro stosowania w regulaminie usługi klauzul modyfikacyjnych, które uprawniały do zbyt dowolnych zmian regulaminu, a tu mówimy o dowolnych zmianach warunków świadczenia, nawet bez modyfikacji postanowień umownych. To jest czyste, wyjątkowo zuchwałe bezprawie.
Akurat właśnie szukałem odpowiedzi na to pytanie. Potrzebuje znaleźć kilka części i nie ma wyszukiwania po modelu auta. No porażka.
Cześć @tomas85_2009. Obecnie testujemy różne warianty wyszukiwarki. W tym teście sprawdzamy, jak wielu użytkowników rzeczywiście korzysta z filtra "Pasuje do".
Wiele wariantów testują i jest tylko gorzej, ciekawe ze nigdy nie słuchają tych na których zarabiają.!😣
Nie chcą dać szczerej odpowiedzi kiedy zakończa się te testy .
@LEW433 kiedy było na allegro lepiej , może jak nie miałem jeszcze konta to było lepiej teraz wszystko psują
Ja od kilku lat w prawie każdej ankiecie powtarzam jedno zdanie "cofnijcie ustawienia o 5 lat i przestańcie wszystko zmieniać". Naprawdę nic mi więcej nie potrzeba.
Testy się zakończą jak uznają że jest to dobre i potrzebne rozwiązanie i wprowadzą to na stałe ,a kiedy? Pewnie niebawem.