anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komunikat ''Zostałeś zablokowany''

SzymonL8
#9 Pomysłodawca#

1. Upatrz sobie radio (potrzeba jeszcze ramkę i przejściówkę)
2. Razem wychodzi ok 800zł.
3. Nie jesteś **piiip**ą więc, przeglądasz oferty, wiele ofert, sprawdzasz opisy czy wszystko będzie pasować.
4. Allegro cię blokuje, bo nie wolno przeglądać ofert!!! Masz kupować to co ci podsuną a nie szukać i porównywać.
5. W miedzy czasie dochodzisz do wniosku że to radio jednak nie jest ci aż tak potrzebne żeby wydać 800 złotych.
6. Rezygnujesz z zakupu.

GRATULACJE!!! Zaoszczędziłeś 800 złotych!

Oszczędzam w ten sposób już od paru miesięcy a Allegro aktywnie mi w tym pomaga poprzez nic nie robienie w sprawie blokad.

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Zrzut ekranu 2025-03-07 120256.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@SzymonL8 dzięki za przesłanie zrzutu 🙂 Żeby mieć możliwość zadziałania w tej sprawie potrzebuję jeszcze IP urządzenia 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SzymonL8
#9 Pomysłodawca#

Mieliście wysłane w odpowiedzi na zgłoszenie nr 48739815 dnia 1 marca o 14:39 (zero odzewu), było też wysłane dzisiaj o 12:03.asd.jpg

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @SzymonL8. Najmocniej przepraszam za dłuższe oczekiwanie na odpowiedź w Twoim zgłoszeniu. Poprosiłam o pilne działanie w Twojej sprawie.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@MiMary Dlaczego cenzura zmieniła tytuł tego wątku? 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@SpeedyGonzalezz, tytuł wątku powinien odpowiadać treści wpisu, aby inni forumowicze mogli łatwo znaleźć rozwiązanie podobnego/analogicznego problemu.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@MiMary   Bardzo słuszna teza, problem jest w tym że inni forumowicze rozwiązania tu nie znaleźli i pewnie nie znajdą. Co najwyżej przeczytają ubolewanie że użytkownik na problem, ale ten opisany problem trwa już od wielu dni.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Te ciągłe zmiany tytułów utrudniają korzystanie z forum. Wielokrotnie potrzebowałam wrócić do starego tematu, nie mogłam go znaleźć, bo zmieniliście tytuł lub połączyliście...

oznacz moderatorów